Funtopia за всички

За нас

Фънтопия е уникално място, на което ще почувствате тръпката от височините и катеренето в напълно безопасна обстановка. Динамична и изпълнена с адреналин, Фънтопия предизвиква малки и големи да се впуснат в поредица от приключения с една единствена цел – да се забавляват максимално!
Фънтопия Кидс е чудесен детски кът в София и място за родители, които обичат да отделят внимание за развитието на децата си.

Изчезващи хватки, комин, потънал в мрак, лабиринт, ходене по покрива на небостъргачи, средновековен замък – всичко това са само малка част от предизвикателствата, които ще ви накарат да изгубите представа за времето в чудния свят на Фънтопия.

В екип и самостоятелно, с приятели или деца с родители, всички се забавляват в нашата зала с изненади. Игрите не са игри, те са метод на обучение в нашата академия за деца и родители.

Изпробвайте своите бързи реакции, съобразителност, ловкост и сила. Покажете, че можете да побеждавате и да споделяте радостта с приятели!
Атракциите, които предлага Фънтопия, са напълно безопасна среда за всички посетители. Нашите квалифицирани фасилитатори, както и сертифицираните хидравлични съоръжения за самоосигуряване, гарантират пълната безопасност на всеки човек, без значение от неговата възраст, физически качества и подготовка!

Фънтопия е и перфектното място в София за организиране на парти за рожден ден, съчетаващо удоволствието от игрите с приятна атмосфера и много изненади!

За семейства

Фънтопия е зала, подходяща за посетители на възраст от 4 до 55+, затова цялото Ви семейство ще се забавлява с нас.

Предизвикателствата във Фънтопия са предвидени да бъдат интересни и трудни за всички. Те са перфектният начин да си прекарате качествено с най-близките в един перфектно организиран детски кът в София. Отборно-ориентираните игри наистина допринасят за пълноценното изживяване, което ще ви сплоти в нестандартна среда за забавление. Ние сме близо до Вас – близо до Лозенец, Хладилника, с чудесна локация, удобна за всички, които търсят детски кът в София.

В забързаните ни дни всяка споделена емоция на смях и игра е наистина ценна. Ние смятаме, че няма нищо по-стойностно от споделената радост, затова сме изградили Фънтопия – не само като детски център, а като перфектното място за семейно развлечение.

Приключението във Фънтопия се разгръща с всяко посещение – ще подобрявате способностите си заедно, ще имате любимо семейно предизвикателство. Ще имате пряка връзка с развитието на уменията на децата си, а те ще могат да покажат на мама и татко колко добри катерачи са станали.

За децата във всяка възраст е важно да усещат подкрепата на своите близки, а да поощряват детето си да се впуска в нови приключения, е стремеж на много родители. Затова и деца и родители тук намират желаната атмосфера, в която да бъдат приключенци, да се забавляват и да израстват заедно.

В детски кът Фънтопия, в компания на аниматори и опитни фасилитатори, Вашето семейство ще преоткрие нови изживявания и ще се забавлява със спорт, игри и тренировки.

Снимка на фасилитатор с дете на пързалката

Защо е здравословно

Ние във Фънтопия вярваме, че пълноценният живот се постига със здраве, спорт и смях. Именно затова създадохме Фънтопия така, че да допринася за тези така важни съставки.
Катерене, разтягане и скокове – това са добри и комплексни спортни активности, които ние сме вкарали в призмата на забавлението и историята.

дете на нинджа корс

Има многобройни изследвания, говорещи за големите ползи от катеренето като спорт, но сред най-важните са позитивите, които носи за сърдечно-съдовата система, координацията око-ръка и фината моторика, тонуса, подобрява стойката и помага с изкривявания в тялото и много други.

Психологическите ползи от преодоляването на страхa и безпокойството не са за пренебрегване. Катеренето помага за откриването на границите на вашите способности и разширяването им. Помага на мотивацията и дава чувство за удовлетвореност от покорените върхове.

Да не пропускаме и социалния аспект – Фънтопия е място, където спонтанно се създават приятелства и отбори. Предизвикателствата помагат за издигането над различията и обединява хората в стремежа за себеусъвършенстване. Има почти магически елемент, който обичаме да наричаме “ФЪНвероятен феномен”.

Всяка активност в пределите на Фънтопия е ориентирана към позитивното. Поставяме приоритет на добрите емоции и всички услуги – от катерачните сесии, през детските партита за рожденни дни до нашата активна детска занималня – всички те са създадени с цел пълноценно прекарано време, което добавя стойност към вашето ежедневие.

Ако искате да изпитате това чувство, не се бавете – елате и пробвайте!Резервирайте сесия във Фънтопия като се свържете с нас на телефон 0700 20 867 или електронна поща info@funtopia.eu