Детски корпоративни и Тийм билдинг събития

Play Video about Детски парти център Фънтопия
Play Video about Детски парти център Фънтопия

Детски корпоративни събития

Едно фирмено парти не може да мине без забавления и изненади, като това се отнася не само за Вашите служители, но и за техните деца. А какво по-добро място за оранизирането на детско коледно или новогодишно парти от Фънтопия? При нас има изобилие от дейности, които децата обожават, а изненадите и подаръците допринасят за доброто настроение. Детското корпоративно събитие във Фънтопия е съчетание от спортни и полезни игри, както и анимация за деца от всякаква възраст, а скачането, катеренето и преминаването на различни препятствия ще ги забавлява, докато родителите релаксират в Клаймбар и се наслаждават на вкусна храна и напитки.

Funkey Monkey

Тиймбилдинг събития

Фънтопия е страхотен избор както за организиране на детски корпоративни празненства, така и на незабравими тиймбилдинг събития. Спорт, забавление и адреналин в едно са основните съставки на тиймбилдинг програмите във Фънтопия.

Умелото им съчетаване води до крайната цел, а именно по-висока мотивация, доверие, толерантност и взаимопомощ в екипа. Програмите ни са специално разработени за участници на различна възраст и са съобразени с различните им умения и възможности, като освен спортните и забавни активности, сме приготвили и логични игри, escape стая, дешифриране на кодове и др.

Контакти:
Адрес: Бул. “ Черни връх“ №100, Paradise Center, Ниво +3
Тел: 0700 20867
Поради натовареността на обекта през уикендите и празнични дни връзката по телефон е затруднена
Имейл: info@funtopia.eu