Вие питате, ние отговаряме

Бул.”Черни връх” №100, Парадайс център етаж 3.

Понеделник-Петък от 12:00 до 21:00 ч.

Събота, Неделя и празнични дни от 10:00 до 21:00 ч.

Ограничението за тегло е 135кг., а за ръст няма никакво ограничение.

Трябва да имате поне 4 години опит от това нещо наречено живот.

*За деца до 4-годишна възраст Фънтопия разполага със специален детски кът и предложение за участие в Майсторски клас “Бебе нинджа” заедно с родител.

Ако сте над 14г., сами можете да подпишешете информираното съгласие, ако обаче сте под 14г., тогава някой родител или законен настойник трябва да се подпише вместо вас. 

Вие може да попълните онлайн декларациите по всяко време тук: Декларация за информирано съгласие
Ние силно препоръчваме попълването на онлайн декларацията, по този начин системата автоматично създава профил в нашата система и така влизането ви в обекта става много по-бързо.
Funtopia също разполага с електронни станции, където можете да попълните декларацията при пристигането ви в парка.

Необходими са специални трамплинни чорапи за зоната с трамплините. Такива може да закупите от рецепция на цена 3,90 лв. За останалите съоръжения не е нужна специална екипировка, просто си носете удобни спортни обувки. Не е разрешено ходенето с токчета в залата на Фънтопия.

Нашите супер яки и шик чорапи са специално избрани за безопасно използване на нашите трамплини. Супер уменията ви имат нужда от супер чорапи, с тях можете спокойно да се концентрирате върху забавни неща.
Чорапите могат да се перат в пералня и са за многократна употреба, само не забравяйте да ги грабнете при следващото си посещение във Фънтопия

В обекта може да платите както с дебитни и кредитни карти, така и брой.

Да! Фънтопия разполага със супер бърза Интернет връзка, която е на разположение на гостите в парка. За да се възползвате от нея, моля попитайте за паролата на мрежата някой то служителите.

Тъй като обектът се намира в търговския център, всички посетители имат право на до 2 часа безплатен престой във вътрешния паркинг. Също така на разположение на всички е и външният безплатен паркинг, който може обаче не винаги да е свободен.

Да, целият парк може да бъде отдаден ексклузивно за събития или за по-големи групи, фирмени събития или тийм билдинги. За повече информация разгледайте тук или се свържетес нас на имейл: info@funtopia.eu

Препоръчително е да ни се обадите по телефона за да резервираме желаният от вас ден и час. За да сте максимално информирани, може предварително да прегледате различните опции за провеждане на рожден ден тук.

Ваучерът за подарък е на избрана от Вас стойност и може да бъде използван както за заплащане на входна такса за Фънтопия, така и за консумация в Climbar!