Climbing

Нашите интерактивни катерачни стени са еднакво интересни както за деца, така и за възрастни. Цветни и със страхотен дизайн, те подканват посетителите да се катерят по средновековния замък, лабиринтите, бобеното стебло или да изпрабват катерачните си умения по някое от останалите предизвикателства.

Много са малко спортовете, които са толкова комплексни, колкото катеренето, чрез което се тренира не само всеки мускул на тялото, но се развива гъвкавостта и находчивостта. Катеренето развива чувство за балан, прецизност и смелост, а най-хубавото от всичко, е че се отдава на всеки.

Ultimate Adventure

Стени за катерене за деца
Funkey monkey

Безопасността е приоритет номер 1 във Фънтопия. Гордеем се, че при нас се използват едни от най-иновативните и безопасни средства за катерене в света.

Всичко, което използваме – от системата за закачане и откачане на катерачните стени, до водещите в бранша подове – правим с една единствена цел, а именно – безопасността на всички посетители и осигуряване на страхотно преживяване.

Какво ни отличава?

Видео за безопасност.
Обучени фасилитатори.

Всяко едно посещение във Фънтопия е свързано с гледането на видеа за безопасно използване на различните атракциони. Чрез тях нашите посетители разбират как да използват оборудването за безопасност, както и най-важните препоръки и правила на Фънтопия.

Нашите квалифицирани фасилитатори са постоянно на разположение при възникнали въпроси и за осигуряване безопасно забавление във Фънтопия.

selfbelay

Подова Система
“Още Един Живот”

Фънтопия София е единственият център за забавление в България, където се използва подова система “Още Един Живот”, която покрива цялата зона за катерене.

Тази подова система е специално проектирана за катерачни стени и се използва в професионални и любителски спортни зали по цял цвят.

брифинг зала

Иновативна система
за катерене.

Използваната система за осигуряване по време на катеренето във Фънтопия представлява своеобразен ключ, който повишава безопасността на катерещия се като му позволява да се катери само, когато е правилно свързан с устройството.

Стените ни са оборудвани със система за самостоятелно спускане, която осигурява плавно спускане до земята и премахва необходимостта от осигуряване с помощта на приятел.