Задава се междусрочна ваканция между 30 Януари и 7 Февруари, а какво прави Фънтопия по време на ваканция?

ЕСТЕСТВЕНО – прави най-вълнуващата, интересна, забавна и запомняща се междусрочна занималня в цяла София!

Междусрочна занималня София

За междусрочната ваканция сме подготвили невероятна програма, която освен любимото ни катерене във Фънтопия, включва научни експерименти и опити, практически познания, игри, работилници, състезание с роботи, разходка в музей и запознаване с един от най-приключенските спортове – теглене на шейна с кучешки впряг!

Всеки ден от 1 до 5 Февруари от 8:00 до 18:00 Фънтопия Активна Занималня ще прави най-интересната програма за деца в София!

Запознай се с Програмата по дни:

Понеделник:
Ден в Музейко
с организирани лекции и игри в единствения по рода си комплекс в България.

Вторник:
Представял ли си си да те тегли шейна с кучешки впряг? Фънтопия кани Българския спортен клуб по Мъшинг (www.mushing-bg.com) на лекция и игра – децата ще се запознаят със специално обучени кучета, както и ще могат да се возят на дърпана от кучетата шейна (ако прогнозата за времето се сбъдне и има сняг в София). Естествено най-важното във Фънтопия е катеренето, което е основна част от програмата

Сряда:
Катерене
и занимания с експерименти, подготвени от Експериментариум – ще учим децата на наука и ще правим много интересни опити, как се получават химичните елементи, как се извършва научен опит!

Четвъртък:
Катерене и работилничка за сапунчета – децата ще се забавляват, докато приготвят свои собствени сапунчета, които ще могат да декорират и да донесат вкъщи!

Петък:
Приключение във Фънтопия с катерeне и “Роботите атакуват“! 2 часа сглобяване и състезания с РОБОТИ! Уникално събитие, в което ще учим децата как да сглобяват и управляват електронните си приятелчета. Кой е най-ловък, кой е сглобил най-добрия робот? В последния ден от занималнята ще разберем кой е най-сръчният инженер!

Цена:
1 ден – 30 лв;
5 дни – 120 лв (30 лв отстъпка от 150 лв);

Възможност за доплащане за обедно меню по избор!

Записване до 29 Януари

занималня София

 

 

Често задавани въпроси:
1. Възможно ли е децата да бъдат записани за определен ден от занималнята?
– Възможно е, но ние Ви препоръчваме да участват в пет-дневната програма, за да бъдат максимално ангажирани с интересни и забавни дейности, които помагат на развитието им.
2. Има ли осигурен транспорт за децата в деня на посещението до Музейко?
– Да, в цената е включен лицензиран транспорт със застраховка. (изисква се подписване на декларация за позволение от родител)
3. Има ли осигурена храна по време на занималнята?
– Предоставяме възможност за доплащане за обедно меню. (За повече информация звънете на 0-700-20-867)
4. Нужно ли е специално облекло за игрите във Фънтопия?
– Комфортни дрехи подходящи за тичане, чисти маратонки или гуменки и много голяма усмивка – това е единственото, което децата трябва да носят със себе си!