Ние от Фънтопия разбираме, че спортът, образованието и забавленията вървят ръка за ръка! Предлагаме пакет от услуги, предназначени за организирани мероприятия на училища и детски градини.

Ако Вие истински желаете да откриете нови начини да обучавате децата, да им покажете колко е важно да действат и работят заедно, то възможностите за това са безгранични.

Подбрали сме специални програми  за деца от всички възрасти, за да разберат колко е важно комбинирането на образование, спорт и забавления. Ние предлагаме както подходяща среда за забавление и спорт на цялото семейство, така и подходящ терен за Вашето училищно мероприятие.

Разработили сме игрови методи на обучение и сме горди да кажем, че тези методи са били от голяма полза при всяка група от деца, които са ги пробвали.

Ние обичаме да показваме, че една игра може едновременно да обучава и да забавлява. Създадохме различни групови игри, които включват спорт и в същото време затвърждават знанията, които нашите деца са получили в училище. Ние, екипът на Фънтопия, сме се посветили на това да научим децата колко е важно не само да се усъвършенстват и изпъкват като личности, но също да общуват и действат в група.

Голямата истина за катеренето е, че е от една страна силов, от друга страна интелектуален спорт. Изисква и създава умения за внимателно планиране, предварително обмисляне, правилно и пестеливо използване на енергията, правилна преценка на това, докъде стигат силите ти.

Нашият екип има опит в грижи и работа с деца от всички възрасти.

Ние сме край вас при всички организирани във Фънтопия училищни тържества.

Ние се грижим за всяка група от детски градини и училища. При нас се организират невероятни и различни училищни тържества по случай започване и завършване на учебната година, училищни тържества за честване на Осми март и Първа пролет, патронни празници на детски учебни заведения.

Учители и ученици се забавляват заедно в един различен свят, изпълнен с нови цветове и изненади!

В подходяща аранжировка на помещенията, при нас се провеждат училищни състезания, състезания за деца в различни групи на детски градини.

Провеждат се училищни тържества за награждаване на отличници и победители в олимпиади, тържества за награждаване на деца от детски градини и ясли. За всички има награди.

Ако проявяват интерес към организирано посещение на Вашето училище или детска градина, не се колебайте да се свържете с нас, за да получите допълнителна информация за дейностите, които предлагаме за Вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *