График:

Заниманията по Ранно Детско Развитие и Спорт в активен детски център Funtopia се провеждат два пъти седмично – във вторник и четвъртък. Всяко занимание е с продължителност от 45 мин. и включва основни упражнения и игри за физическото и ментално развитие на бебетата от 10 месечна до 24 месечна възраст. Чрез графика по-долу може да видите в кой ден и час се провеждат заниманията за вашата възрастова група.

Същите занимания по Ранно Детско Развитие и Спорт може да откриете и в първата катерачна академия за деца в България – Climb Academy. Програмата на академията включва занимания за деца от 10 месечна до 3 годишна възраст в дните понеделник, сряда и петък. Climb Academy се намира на бул. Цариградско Шосе 111В  сградата на Walltopia. Повече информация за нея може да получите, като натиснете бутона по-долу,

Цени:

Родителите могат да избират между единично посещение с продължителност на тренировката 45 мин. или 1-месечен абонамент, включващ 4 посещения в рамките на 1 месец, с продължителност на тренировките от 45 минути.

Месечен абонамент

За съответната възрастова група

130 лв. / 4 посещения

Единично посещение

10-13 месечни

35 лв. / 45 мин.

Единично посещение

14-18 месечни

35 лв. / 45 мин.

Единично посещение

19-24 месечни

35 лв. / 45 мин.

За да гарантирате своето място и да се включите в заниманията е необходимо предварително да направите резервация, тъй като местата в групите са ограничени.