За семейства

Фънтопия е зала, подходяща за посетители на възраст от 4 до 55+, затова цялото Ви семейство ще се забавлява с нас.

Предизвикателствата във Фънтопия са предвидени да бъдат интересни и трудни за всички. Те са перфектният начин да си прекарате качествено с най-близките в един перфектно организиран детски кът в София. Отборно-ориентираните игри наистина допринасят за пълноценното изживяване, което ще ви сплоти в нестандартна среда за забавление. Ние сме близо до Вас – близо до Лозенец, Хладилника, с чудесна локация, удобна за всички, които търсят детски кът в София.

В забързаните ни дни всяка споделена емоция на смях и игра е наистина ценна. Ние смятаме, че няма нищо по-стойностно от споделената радост, затова сме изградили Фънтопия – не само като детски център, а като перфектното място за семейно развлечение.

Приключението във Фънтопия се разгръща с всяко посещение – ще подобрявате способностите си заедно, ще имате любимо семейно предизвикателство. Ще имате пряка връзка с развитието на уменията на децата си, а те ще могат да покажат на мама и татко колко добри катерачи са станали.

За децата във всяка възраст е важно да усещат подкрепата на своите близки, а да поощряват детето си да се впуска в нови приключения, е стремеж на много родители. Затова и деца и родители тук намират желаната атмосфера, в която да бъдат приключенци, да се забавляват и да израстват заедно.

В детски кът Фънтопия, в компания на аниматори и опитни фасилитатори, Вашето семейство ще преоткрие нови изживявания и ще се забавлява със спорт, игри и тренировки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *