Защо е здравословно

Ние във Фънтопия вярваме, че пълноценният живот се постига със здраве, спорт и смях. Именно затова създадохме Фънтопия така, че да допринася за тези така важни съставки.
Катерене, разтягане и скокове – това са добри и комплексни спортни активности, които ние сме вкарали в призмата на забавлението и историята.

Има многобройни изследвания, говорещи за големите ползи от катеренето като спорт, но сред най-важните са позитивите, които носи за сърдечно-съдовата система, координацията око-ръка и фината моторика, тонуса, подобрява стойката и помага с изкривявания в тялото и много други.

Психологическите ползи от преодоляването на страхa и безпокойството не са за пренебрегване. Катеренето помага за откриването на границите на вашите способности и разширяването им. Помага на мотивацията и дава чувство за удовлетвореност от покорените върхове.

Да не пропускаме и социалния аспект – Фънтопия е място, където спонтанно се създават приятелства и отбори. Предизвикателствата помагат за издигането над различията и обединява хората в стремежа за себеусъвършенстване. Има почти магически елемент, който обичаме да наричаме “ФЪНвероятен феномен”.

Всяка активност в пределите на Фънтопия е ориентирана към позитивното. Поставяме приоритет на добрите емоции и всички услуги – от катерачните сесии, през детските партита за рожденни дни до нашата активна детска занималня – всички те са създадени с цел пълноценно прекарано време, което добавя стойност към вашето ежедневие.

Ако искате да изпитате това чувство, не се бавете – елате и пробвайте!
Резервирайте сесия във Фънтопия като се свържете с нас на телефон 0700 20 867 или електронна поща info@funtopia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *