Climbar

Ако активният начин на живот е една от страните на модерния лайфстайл, то здравословното хранене е другата.

Climbar е това кътче в Boulderland, където можете да се отпуснете в приятна обстановка, да се насладите на здравословен фреш или диетичен сандвич, да се срещнете с приятели или бизнес партньори, да се подкрепите преди тренировка в Boulderland или да изгоните умората след физическото натоварване.

Ако сте родители, то в Климбар може да изчакате децата, които се забавляват в детски парти център София на Фънтопия, честват детски рожден ден София, или все още не са приключили часовете в желаната Фънтопия лятна занималня в София.

Менюто на Climbar предлага разнообразие от студени ястия, приготвени от винаги пресни продукти и подбрани така, че да комбинират удоволствието от храненето с полезния ефект от балансираната диета.

Близо 60-те места, които нашето заведение предлага, са разположени така, че да Ви осигурят максимален комфорт, откривайки гледка към вътрешността на космическия Boulderland. Ако сте с деца, за тях предлагаме Фънтопия – детски център в София с атракциони и незабравими преживявания.

Подарете си Вашето лично време в Climbar!

Climbar е на разположение на посетителите на Парадайс център всеки ден от 10:00 до 22:00ч.

Climbar ще предоставя и свободен Wi-Fi достъп.

Контакти:

Адрес: София, бул. „Черни връх“ 100, Paradise Center, ниво +3

: +359 884 013 937

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *