Как ще повлияе/ се отрази настоящата ситуация на моето преживяване във Фънтопия?

[fusion_builder_container hundred_percent=“no“ equal_height_columns=“no“ menu_anchor=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ background_color=““ background_image=““ background_position=“center center“ background_repeat=“no-repeat“ fade=“no“ background_parallax=“none“ parallax_speed=“0.3″ video_mp4=““ video_webm=““ video_ogv=““ video_url=““ video_aspect_ratio=“16:9″ video_loop=“yes“ video_mute=“yes“ overlay_color=““ video_preview_image=““ border_size=““ border_color=““ border_style=“solid“ padding_top=““ padding_bottom=““ padding_left=““ padding_right=““][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=“1_1″ layout=“1_1″ background_position=“left top“ background_color=““ border_size=““ border_color=““ border_style=“solid“ border_position=“all“ spacing=“yes“ background_image=““ background_repeat=“no-repeat“ padding_top=““ padding_right=““ padding_bottom=““ padding_left=““ margin_top=“0px“ margin_bottom=“0px“ class=““ id=““ animation_type=““ animation_speed=“0.3″ animation_direction=“left“ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ center_content=“no“ last=“no“ min_height=““ hover_type=“none“ link=““][fusion_text columns=““ column_min_width=““ column_spacing=““ rule_style=“default“ rule_size=““ rule_color=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ animation_offset=““]

 1. Ние от Фънтопия Ви съветваме да направите резервацията си и да попълните Декларацията си предварително, за да сте сигурни, че можете да се забавлявате при нас в предпочитаното от Вас време.
  По този начин ще си гарантирате, че сте резервирали мястото си и ако Залата е достигнала пълния си капацитет – системата ще Ви предупреди и ще може своевременно да изберете друг удобен за вас времеви интервал.
 2. Температурата Ви ще бъде измерена при пристигането Ви.
  В случай, че измерената телесна температура на Вас и вашето дете не е в норма (37.2C.), или видимо имате други признаци на неразположение като кашлица, хрема и др. ще се наложи учтиво да Ви помолим да напуснете залата и да заповядате отново, когато сте в по-добро здравословно състояние.
 3. Преди да пристъпите към Рецепция или попълването на Декларация, ще трябва да дезинфекцирате ръцете си на Вас и вашето дете с дезинфектант. По Ваше желание може да сложите и ръкавици за еднократна употреба, предоставени от нас на входа.
 4. Моля, вземете обувки от вкъщи. Не са разрешени външни обувки за използване на съоръженията ни.
 5. Деца под 16год. се придружават само от 1 възрастен.
 6. Ще изискваме да спазвате социално разстояние от 2 метра по време на вашето посещение – докато сте на опашка и изчаквате своя ред, следвайте стикерите на пода, за да се ориентирате в поддържането на правилното разстояние.
  Екипът ни ще съблюдава за спазването на дистанцията от 2 метра и по време на задължителният инструктаж, който преминавате, преди използването на атракционите във Фънтопия, както и през цялото време на Вашия престой в залата и ползването на съоръженията в нея.
 7. Ще Ви помолим да хигиенизирате ръцете си с дезинфектант предоставен от нас, преди ползването на всяко съоръжение, както и периодично по време на Вашия престой в локацията ни. Дезинфекциращи гелове ще има разположени до всички зони с атракциони, както и в общите части на Фънтопия.
 8. Ще чувате съобщение, което да Ви напомня за спазване на социално дистанциране, да измивате ръцете си след ползването на съоръженията и да нанасяте дезинфекциращ гел преди използването на всеки атракцион.
 9. Хигиенизирането и почистването на Фънтопия ще бъде по-често от обикновено и персоналът ни редовно ще забърсва повърхностите с необходимите санитарни средства.
 10. Залата ще бъде затваряна на всеки 2 часа по 20 минути за основно почистване и дезинфекция.
 11. Силно препоръчваме да плащате предварително онлайн, при извършване на резервацията Ви онлайн или на място с дебитна/кредитна карта, за да избегнем/ограничим максимално досега до банкноти и пари.
 12. Влизането и излизането ще става през един и същ вход.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *