Приключенски турнир – Трето издание

И дойде времето за Третия приключенски турнир! Времето и мястото са известни – 24 Април (Неделя), 12:00 във Фънтопия… Това, което не е известно, е кой ще бъде най-бързият и сръчен приключенец, който ще наградим с голямата награда – Андроид таблет! А за категорията на родителите сме избрали нещо подобаващо – Уикенд за цялото семейство (подарък от приятелите ни от “КаВи Холидейз” http://www.kaviholidays.com/)

Отново сме подготвили най-забавната и вълнуваща програма за участниците:

РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ В IIIти ПРИКЛЮЧЕНСКИ ТУРНИР

Кой може да участва?

Всички деца до 14-годишна възраст, както и техните родители, които освен да се катерят свободно, могат да дават морална подкрепа на децата си.

Каква е целта на турнира?

Целта на турнира е всеки играч да събере максимален брой точки от всички активности, но най-основната цел е забавлението.

Колко струва участието в турнира?

За участие в турнира не се заплаща допълнителна такса, освен цената за посещение на сесия.

Ако родител влезе със своето дете и също вземе участие в турнира, се таксува на тарифа “Мама, татко и аз” – 12 лв. Специално за турнира, това дава право на родителя също да се катери със своето дете.

Ако родител остави детето си, без той самия да присъства на турнира, се запаща цената за стандартна сесия с фасилитатор – 16 лв.

Как се процедира, ако играчи, които се борят за място, имат равен брой точки?

При обработката на резултатите, ако има играчи, които се борят за едно от първите три места и са с равен брой точки, се прави отделно състезание за бързина на „Вулкана“.

ПРОГРАМА:

0 – 30 мин.

Всички деца се катерят, загрявайки за турнира. Аниматорите и фасилитаторите отговарят на деца и родители за всичко, свързано с турнира.

20 – 30 мин.

Единият аниматор или водещ обявява по микрофона, че първо ще се проведат игрите за бързина, както и обявява колко време остава до турнира и дава инструkции къде да се съберат децата за първата игра. В случай, че децата са повече от предвидения брой, първите две игри може да се водят паралелно, като на всяка една от игрите има фасилитатор, който да отчита резултатите.

30 – 60 мин.

Провеждат се първите две игри.

60 – 90 мин.

Всички желаещи деца се скачат от „Скокът на Страха“, като това им носи допълнително точки. Веднага след края на игрите, в рамките на 20 мин. се обработват резултатите и се прави награждаване на участниците.

Кога да очакваме следващия турнир?

Следете страницата ни във фейсбук, където ще обявяваме всички наши турнири.

ЕКИПЪТ НА FUNTOPIA ВИ ПОЖЕЛАВА УСПЕХ!

Разгледайте и снимките от провелия се Трети Приключенски турнир.