ПИНЯТА ЗА РОЖДЕН ДЕН ВЪВ ФЪНТОПИЯ

Нещо малко или голямо, често виси от тавана, винаги е цветно и пълно с лакомства …

Що е то?

ПИНЯТА!

Пинята за рожден ден

Ако все още не сте имали среща отблизо с пинята, време е! Пинятата е едно от онези малки удоволствия, които бързо вдигат настроението на всички гости и ги въвличат в щура битка за бонбони, от която има само победители 🙂

Името на играта пинята идва от испански ( piñata), а за произхода и се носят много легенди, които я свързват с Китай, Африка, Латинска Америка, Испания. На нас най-много ни харесва приключенската версия или тази, в която пинятата е открита от пътешественика Марко Поло.

Обикновено пинята е от хартия и е пълна с бонбони. За да стигнете до тях, обаче, трябва … силен замах. Какво точно имаме предвид ще разберете в залата, защото колкото и да говорим, пинятата трябва да се преживее.

П.П. Обещаваме да се включим в броенето на бонбони накрая 😉

Цена на пинята: 40 лв.

Фънтопия е страхотно място в София за честване на детски рожден ден. Подготвили сме три вида пакетни цени за партито: Фънтопия Класик, Фънтопия Театър, Фънтопия Приключение (Adventure). Със специално подготвена за Вашите гости пинята забавлението е неповторимо.

Повече информация за възможностите за посрещане на гости на детски рожден ден в нашия парти център сме поставили на специалната страница в нашия сайт: Рожден ден във Фънтопия.

Ако предпочитате да се свържете с нас, за да ви разкажем повече, да подготвим нещо различно и неповторимо, то търсене ни на:

Фънтопия СОФИЯ
София, Парадайз център, ниво +3
е-mail: office@funtopia.eu
тел: 0884 013 937.

Пинята за рожден ден във Фънтопия

 

 

 

Пинята във Фънтопия

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *