Активна лятна занималня в София – алтернатива за ваканцията

Лятна занималня СофияДали е лято или зима, пролет или есен, децата имат нужда от среда и условия, в които да се развиват, да придобиват умения, да покажат талант,  да се възпитат в отборен дух. Ние във Фънтопия осигуряваме тази среда и създаваме условия за активни занимания и игри.

Предлагаме полудневна и почасова активна лятна занималня в София, във Фънтопия, търговски център Парадайз.

За децата и учениците годината се дели на 2 части – една бавна и една бърза. Бавната започва през септември и приключва тогава, когато всички оценки в бележника са вече оформени. Бързата част започва своя спринт веднага след последния учебен звънец.

В първата част от годината децата растат някак си по-бавно, а бързата така ги променя, че на следващия 15 септември трудно ще ги познаете.

За хармоничното развитие на малчуганите през ваканцията, за здравата среда, за спокойствието на родителите, нашият екип организира полудневна и почасова активна Фънтопия занималня в София.

Много спорт, много игри, малко езикови тренировки, изобразително изкуство, приложни изкуства, екскурзии, са част от програмата на нашата активна лятна занималня за деца.

Повече информация за заниманията на специалната страница за лятна занималня на Фънтопия София.

Ако желаете, свържете се с екипа на

Лятна занималня Фънтопия в София

на телефон 0884 013 937.

Ние сме на Ваше разположение и сме готови да отговорим на всички въпроси. Ако желаете по време на летните месеци да организирате парти за рожден ден на Вашето дете, разгледайте специалните пакети ТУК

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *