Интервю с Калина Дончева (лоялен клиент)

Kalina_small


Калина Дончева – лоялен клиент


 Калина Дончева е един от най-лоялните ни клиенти – светва, когато чуе „Funtopia”, била е при нас много пъти по различни поводи и ни подсказва защо трябва да ставаме все по-добри в това, което правим. Малко известно е, че Funtopia е български формат, които се е разраснал чрез франчайз инвестиции в още 5 държави, включващи САЩ, Канада, Израел, Малайзия и Австралия. Всеки растящ бизнес има нужда от напомняне какво стои зад успеха, а в нашия случай това са деца, които са щастливи да прекарват времето си в нашите центрове, да намират нови приятели и да постигат нови лични върхове. Калина е в трети клас и ни разказва за любимите си преживявания във и извън Funtopia.

Какво обичаш да правиш през свободното си време?

Обичам да ходя и на танци – в момента учим ча-ча-ча, джайв, валс, самба и румба. Също карам ролкови кънки, скейтборд и ски.

Тоест живееш активно и прекарваш много време спортувайки?

Да, освен това се храня правилно – ям ябълки и супи.

Не ми казвай, че не обичаш и пържени картофи със сирене?

Да, много обичам (смее се). Също пия много чай и вода.

Спомняш ли си кога за първи път дойде във Funtopia?

Бяха я отворили съвсем скоро… и не си спомням дали бях започнала училище. Отидох в залата за катерене и ми беше много интересно. Това лято сложиха нови стени и нова пързалка. Сега ми харесва още повече.

Имаш ли любими стени?

Да, една с колела, които се въртят. Харесвам и тази с въпросите, на които трябва да отговаряш. Много обичам и пързалката. Била съм и на всяка лятна занималня.

Какво правите в занималнята?

Излизаме навън, играем много. Всеки път е различно и забавно.

А как откри трамплините?

Когато се появиха, исках да видя какво се прави на тях и много ми харесаха. По-късно се появи и Ninja Course-а и сега по-често съм там. Когато дойда, понякога се катеря, но много често съм на трамплините и Ninja Course-а.

Запознала ли си се с някой тук?

Да, запознах се с нови приятели. Дори с едната ми приятелка от Funtopia ходим заедно и на басейн.

Имаш много точки от лоялната ни програма. Разкажи ни какво си си взела с тях?

Една маймунка Funky и чаша с карабинер. Подариха ми и гривна щрак-щрак и блуза за рождения ми ден.

Как мина рождения ти ден във Funtopia?

Аз съм празнувала три (смее се). Последният беше много забавен – Калин (Желев) ни показваше брейк танци и на приятелите ми много им хареса.