Фънтопия, или спомени от детството

детски парти клуб СофияФънтопия, страната на забавленията, предлага толкова много и различни начини да се чувствате добре. При нас здравословното и спортът се съчетават със смеха и творчеството. Заповядайте в един различен детски парти център, София.

Във Фънтопия групови игри създават нови приятелства и укрепват стари. При нас се пресъздава оня дух на екипност, познат на родителите от игрите в махалата.

При нас е вечен купон и чудесно място за игри. Ние искаме да ви подарим онова място, за което си спомнят родителите. Мястото, където са се катерили по огради и стени, по дърветата в съседни дворове, от където пазят скъпи спомени за верни приятели, с които са се подкрепяли, нов свят за Вашето детство като света на тяхното детство – това е Фънтопия.

В стара София всеки квартал имаше свое клубче, или беседка. Днес повечето места са вече застроени, или превърнати паркинг. За децата от Лозенец и Хладилника, Иван Вазов и изобщо за всички деца създадохме един прекрасен детски парти център, София. Фънтопия – страната на детството и забавленията.

Ако желаете да поканите приятели за своя детски рожден ден, а наоколо липсва подходящо място, то Фънтопия е вашият детски парти център в София. Ние сме любезните домакини на вашето мило тържество. Ние ще забавляваме гостите ви заедно с вас, а защото  ВИЕ сте центърът на събитието.

Обадете се на 0884 013 937, за да получите повече информация за нашия Детски парти център, София.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *